Συμβάλλει στη φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού για Υγεία οστών, δοντιών, μυών

Περιγραφή 

Συμπλήρωμα διατροφής με Βιταμίνη D3. Στην πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή χοληκαλσιφερόλη, για καλύτερη αφομοίωση.

Ιδιότητες 

Η λιποδιαλυτή βιταμίνη D, γνωστή ως «η βιταμίνη του ήλιου» αλλά και ως «αντι-ραχιτική βιταμίνη», θεωρείται πολύ σημαντική για την ανάπτυξη και καλή λειτουργία του οργανισμού. Η βιταμίνη D προάγει την απορρόφηση & χρησιμοποίηση ασβεστίου και φωσφόρου. Επιπλέον η βιταμίνη έχει πολλούς επιπρόσθετους ρόλους, καθώς παίζει ρόλο στη διαδικασία κυτταρικής διαίρεσης και στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα. Παράλληλα η βιταμίνη D συμβάλλει στην διατήρηση φυσιολογικής κατάστασης των οστών και δοντιών και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πίνακας Διατροφικής Ανάλυσης 
Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 1 Ταμπλέτα Περιεκτικότητα % Σ.Η.Π.
Βιταμίνη D3 1000 IU, 25μg 500

*  Σ.Η.Π. = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη.

Πλεονεκτήματα Χρήσης 

Περιέχει βιταμίνη D3 σε μορφή χοληκαλσιφερόλης για καλύτερη αφομοίωση από τον οργανισμό.

Συνιστάται σε 

Ηλικιωμένους: ενδεχομένως να εκτίθενται λιγότερο στον ήλιο, δυσχεραίνεται η σύνθεση της βιταμίνης D στον οργανισμό. Παιδιά στην ανάπτυξη: η απαιτούμενη διατροφική πρόσληψη βιταμίνης D είναι αναγκαία στα παιδιά για τη σωστή τους ανάπτυξη. Χορτοφάγοι και άτομα με δυσανεξία στα γαλακτοκομικά:  Άτομα με αλλεργία στο γάλα, δυσανεξία στη λακτόζη και Χορτοφάγοι ή vegans ενδέχεται να χρειασθούν συμπληρωματική λήψη βιταμίνης D. Αθλητές: Καθώς η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική κατάσταση των οστών & μυών, μπορεί να έχει θετική επίδραση στην υποστήριξη των αναγκών των αθλητών.

Μορφή- Συσκευασία 

60 κάψουλες σε γυάλινο μπουκάλι.

Προτεινόμενη Δοσολογία 
Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα μετά το γεύμα.

Σύνθεση 

Φωσφορικό διασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό οξύ, διοξείδιο πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο, βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη).

Με γλυκαντικά.

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, λακτόζη, συντηρητικά

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Παιδιά: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη.

Ειδικές Προφυλάξεις: Η βιταμίνη D μπορεί να αλληλοεπιδρά με ορισμένα φάρμακα, επομένως άτομα που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας, αλλεργίας και όταν περιγράφονται αλληλεπιδράσεις άλλου προϊόντος με οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.  Φυλάσσεται σε μέρος ξηρό σε θερμοκρασία κάτω των 25°C, μακριά από παιδιά. Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων: 2107793777. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

 

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 45122/31.5.16

Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.