Ρώτησε τους ειδικούς

Αυτή είναι η δική σου ενότητα. Εδώ μπορείς να θέσεις τα δικά σου ερωτήματα και να λάβεις έγκυρες απαντήσεις και συμβουλές.

Για θέματα που αφορούν τη διατροφή ή συμβουλές υγείας απαντά Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ενώ για θέματα που αφορούν τα προϊόντα Lanes απαντά αρμόδιο άτομο της εταιρίας.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γράψε ένα σύντομο κείμενο σχετικά με τα ερωτήματα που σε απασχολούν και σύντομα θα πάρεις τη δική σου προσωπική απάντηση.

Θέσε την ερώτησή σου

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Θα αποθηκεύσουμε το Ον/μο και το email σας και οτιδήποτε άλλο συμπληρώσετε στη φόρμα. Αν χρειάζεται, θα σας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας το email σας ή άλλο τρόπο που μας υποδείξατε. Το περιεχόμενο της ερώτησης - απάντησης θα δημοσιευτεί στο site ανώνυμα, προκειμένου να διευκολύνει και άλλους καταναλωτές. Δείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις πληροφορίες για το πώς προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ή και συνοπτικά εδώ.

Η επικοινωνία σας θα διατηρηθεί στα συστήματά μας με σκοπό την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Θα διαγράψουμε τα στοιχεία σας μόλις ο σκοπός της επικοινωνίας ολοκληρωθεί.

Δε θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για άλλο σκοπό πέραν της συγκεκριμένης επικοινωνίας.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε διακομιστή της εταιρίας Hetzner στη Γερμανία, στον οποίο η Socialab ΕΠΕ έχει αποκλειστική χρήση και διαχείριση. Δε θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σου εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να ζητήσεις διευκρινίσεις για τα δεδομένα σου, ή να ζητήσεις να σβήσουμε τα στοιχεία σου στέλνοντας μας email στο
[email protected]
. Δες στους όρους χρήσης όλες τις πληροφορίες για το πως προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα.