Επικοινωνία

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, γράψτε μας ένα σύντομο μήνυμα στη φόρμα που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

 

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 26

151 25 ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210 6173000 – Fax: 210 6197100

 

 

Επικοινωνία

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Θα αποθηκεύσουμε το Ον/μο και το email σας και οτιδήποτε άλλο συμπληρώσετε στη φόρμα. Αν χρειάζεται, θα σας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας το email σας ή άλλο τρόπο που μας υποδείξατε. Δείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  όλες τις πληροφορίες για το πως προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ή και συνοπτικά εδώ.

Η επικοινωνία σας θα διατηρηθεί στα συστήματά μας με σκοπό την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Θα διαγράψουμε τα στοιχεία σας μόλις ο σκοπός της επικοινωνίας ολοκληρωθεί.

Δε θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για άλλο σκοπό πέραν της συγκεκριμένης επικοινωνίας.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε διακομιστή της εταιρίας Hetzner στη Γερμανία, στον οποίο η Socialab ΕΠΕ έχει αποκλειστική χρήση και διαχείριση. Δε θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σου εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να ζητήσεις διευκρινίσεις για τα δεδομένα σου, ή να ζητήσεις να σβήσουμε τα στοιχεία σου στέλνοντας μας email στο
[email protected]
. Δες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις πληροφορίες για το πως προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα.