Όλα

Εύη Σταθάτου

Η Εύη είναι μητέρα δίδυμων αγοριών, του Ιωσήφ και του Πάνου, που είναι έξι χρονών, και του Άρη, που είναι 2! Έχει πτυχία, έχει και μεταπτυχιακά. Έχει δουλέψει σε εθνικές και σε πολυεθνικές στον τομέα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας. Είχε πάρει φόρα για να κάνει καριέρα, μέχρι που αποφάσισε να πατήσει το “pause»… Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν ονειρευόταν από μικρή να κάνει παιδιά. Αυτά μέχρι που γέννησε τα πρώτα αγοράκια της…τότε άλλαξαν οι προτεραιότητες, οι έγνοιες της, τα ενδιαφέροντά της. Άλλαξε η Εύη. Τα μωρά της έγιναν η βασική ενασχόλησή της και η κύρια πηγή της χαράς της. Οι φόρμες, τα μουτζουρωμένα χέρια, οι μπάλες και τα παζλ κέρδιζαν όλο και περισσότερο έδαφος. Το παιδικό κλάμα σταμάτησε να την ενοχλεί και το παιδικό γέλιο έγινε ο στόχος της. Οι ιστορίες με πρωταγωνιστές τα παιδιά της έγιναν οι αγαπημένες της. Οι τρόποι για να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα των διδύμων και να ενσωματωθείς στον ξεχωριστό τους κόσμο, έγιναν το νέο της πρότζεκτ! Κάπου εκεί και κάπως έτσι εμπνεύστηκε το mytwins.gr. Ένιωσε ότι είχε πολλά να μοιραστεί από την εμπειρία της με τα παιδιά της και ήθελε πολλά να μάθει και να ακούσει από όλους όσους έχουν την τύχη και την ευτυχία να παίζουν κάποιο ενεργό ρόλο στη ζωή δίδυμων παιδιών. Η Εύη συνεργάζεται ακόμη με τον παιδικό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ifeelkid, με την εκπομπή iFeelMom κάθε Τρίτη 11.00-12.00.

Facebook
Website

Κατερίνα Λάμπρου

Η Κατερίνα Λάμπρου, με σπουδές στην Κλωστοϋφαντουργία και μεταπτυχιακές σπουδές σε Quality Management, εργάστηκε επί σειρά ετών ως σύμβουλος ποιότητας και σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον δημόσιο τομέα. Συνιδρύτρια του blog mamadesmpampades.gr από το 2010, και του portal mikroimegaloi.gr από το 2011, ιδρυτικό μέλος της οργανωτικής ομάδας του πρώτου συνεδρίου για Γονείς bloggers "Ψηφιακές Γειτονιές" και συνιδρύτρια του nannuka.gr. Παράλληλα μητέρα 2 αγοριών 6 και 9 ετών..

Facebook
Website

Κατερίνα Μαντά

Μαμά με σπουδές στη «Νομική» στη Γαλλία και στην «Επικοινωνία κι Ενημέρωση» στο Βέλγιο, με πάθος τις ξένες γλώσσες και πολυγλωσσού! Κουβαλάω αρκετά χρόνια εμπειρίας στις διεθνείς ειδήσεις στην ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση. Ανήκω στη «μετα-φεμινιστική» εποχή του «Sex and the city» -πάνω στην οποία έκανα και την διπλωματική μου εργασία. Πριν 4,5 χρόνια περίπου μπήκα στο club των μαμάδων, όταν απέκτησα τον Παύλο Μάξιμο κι άλλαξε η φιλοσοφία μου για αρκετά πράγματα στη ζωή, κυρίως για την αναζήτηση της ευτυχίας. Το The K-magazine είναι το μικρό μου «παιδί», καθώς το ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι -με την συντακτική ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει- με πολλή αγάπη για τις γυναίκες, καθώς μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το «ευ ζην» της.

Facebook
Website