Για υγιές νευρικό σύστημα

Περιγραφή
Συμπλήρωμα Διατροφής.
Σταδιακής αποδέσμευσης (time released).
Ιδιότητες

Το Lanes B-Complex περιέχει ένα συνδυασμό όλων των πολύτιμων βιταμινών του συμπλέγματος Β με πολλαπλή δράση στον οργανισμό.

 Πιο συγκεκριμένα:.                                                                                                      

Οι βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12 και η Βιοτίνη συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Οι βιταμίνες Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, & Φολικό οξύ βοηθούν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Οι βιταμίνες  Β1, Β2, Β3, Β6, Β12 Βιοτίνη συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Οι βιταμίνες Β1, Β3, Β6, Β12, Φολικό Οξύ, Βιοτίνη υποστηρίζουν τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και οι βιτ. Β2, Β3, Βιοτίνη παίζει ρόλο στη διατήρηση της κατάστασης του δέρματος. Οι βιταμίνες Β6, Β12, Φολικό οξύ υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η βιταμίνη Β1 βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.

Η Βιτ. Β2 συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στο φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου και  στη διατήρηση της όρασης. Οι Βιτ. Β2, Β3 Νιασίνη & βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλεννογόνων.

Η βιτ. Β5 (παντοθενικό οξύ) συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, της βιταμίνης D και ορισμένων νευροδιαβιβαστών καθώς και στη φυσιολογική νοητική επίδοση. Οι βιτ. Β2, Β3 & βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση της κατάστασης του δέρματος ενώ η βιοτίνη είναι πολύτιμη και για τα μαλλιά.

Η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου και στη φυσιολογική σύνθεση κυστεΐνης.

Οι βιτ. Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και με το φολικό οξύ βοηθούν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.

Το φολικό οξύ βοηθά στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη, στη φυσιολογική αιμοποίηση  & τη φυσιολογική σύνθεση  των αμινοξέων.

Η χολίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων & της ομοκυστεΐνης καθώς και στη διατήρηση της ηπατικής λειτουργίας.

 

 

Πίνακας Διατροφικής Ανάλυσης

Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 1 ταμπλέτα Περιεκτικότητα % Σ.Η.Π.
Β1 10mg 909
B2 10mg 714
B3 (Νιασίνη) 10mg 63
B5 10mg 167
B6 9,5mg 679
B12 10μg 400
Φολικό Οξύ 200μg 100
Χολίνη 10mg
Βιοτίνη 50μg 100

 

*  Σ.Η.Π. = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη. Πρωτεΐνες, λίπη αμελητέα.

Πλεονεκτήματα Χρήσης
Χάρη στις πιο πάνω ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες των βιταμινών Β βοηθάει σε πολυάριθμες λειτουργίες του οργανισμού.

Συνιστάται σε
Άτομα με διατροφή ελιππή σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β που δεν τρώνε ζωικής προέλευσης τροφές (vegans) και οι ηλικιωμένοι πιθανώς να εμφανίσουν έλλειψη σε βιταμίνη B12.

Μορφή- Συσκευασία
60 ταμπλέτες σε γυάλινο μπουκάλι.
Προτεινόμενη Δοσολογία
1 ταμπλέτα την ημέρα.
Συστήνεται η πρόσληψη του σκευάσματος το πρωί μετά το πρωινό γεύμα.
Σύνθεση
Βιταμίνες Β1,Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, διτρυγική χολίνη, φολικό οξύ, βιοτίνη, μαλτοδεξτρίνη, στεατικό οξύ, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, φωσφορικό ασβέστιο, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο πυριτίου, αιθυλοκυτταρίνη, ταλκ, καρναουβικός κηρός.

Δεν περιέχει : Ζάχαρη, ιώδιο, συντηρητικά.

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συστήνεται η μη χρήση. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Παιδιά: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη.
Χορτοφάγοι: Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ειδικές Προφυλάξεις: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας, αλλεργίας και όταν περιγράφονται αλληλεπιδράσεις άλλου προϊόντος με οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.  Φυλάσσεται σε μέρος ξηρό σε θερμοκρασία κάτω των 25°C, μακριά από παιδιά. Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων: 2107793777. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

 

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 3883/5.2.97, 39557/2.5.14

Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.