Περιγραφή

Η Lanes Βιταμίνη C 1000mg ενισχυμένη με εκχύλισμα Panax Ginseng είναι ιδανικό συμπλήρωμα για την φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, την υποστήριξη της φυσικής άμυνας και την τόνωση του οργανισμού.

Ιδιότητες

Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, των δοντιών, των ούλων, των οστών & των χόνδρων. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου & βοηθά στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

 

Το Panax Ginseng συμβάλλει στη διατήρηση των φυσικών και νοητικών επιδόσεων σε περιπτώσεις αδυναμίας, εξάντλησης, κούρασης και απώλειας συγκέντρωσης, υποστηρίζει τη μνήμη, συμβάλλει στην καταπολέμηση της κόπωσης & στη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος που σχετίζεται με την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

Πίνακας Διατροφικής Ανάλυσης
Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 1 ταμπλέτα Περιεκτικότητα % Σ.Η.Π. 
Βιταμίνη C 1000 mg

1250%

Εκχύλισμα ρίζας Ginseng 50 mg

*Σ.Η.Π. = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη (ΣΗΠ) σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 1169/2011

Πλεονεκτήματα Χρήσης

Για υποστήριξη της φυσικής άμυνας & τόνωση του οργανισμού.

Συνιστάται σε

Άτομα που έχουν ανάγκη για μεγαλύτερες δόσεις βιταμίνης C όπως άτομα χρειάζονται υποστήριξη του ανοσοποιητικού και της φυσικής άμυνας του οργανισμού κατά την φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.

Μορφή- Συσκευασία
20 αναβράζουσες ταμπλέτες σε πλαστικό σωληνάριο (tube).

Προτεινόμενη Δοσολογία

Ενήλικες: 1 δισκίο την ημέρα για 3 μήνες, διακοπή 1 μήνα. Επαναλάβετε την χρήση με τον ίδιο τρόπο.

Σύνθεση

Ρυθμιστές οξύτητας (κιτρικό οξύ, όξινο ανθρακικό νάτριο), βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), διογκωτικό (σορβιτόλη), αντισυσσωματικά (πολυβινυλοπυρρολιδονη, πολυαιθυλενογλυκόλη), γλυκαντικές ουσίες (ακεσουλφάμη Κ, κυκλαμικό νάτριο), εκχύλισμα ρίζας Ginseng (Panax ginseng), αρωματικές ύλες, χρωστική ουσία (ριβοφλαβίνη). Με γλυκαντικά.

Δεν περιέχει: Χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Παιδιά: Να μην λαμβάνεται από παιδιά και εφήβους

Χορτοφάγοι: Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ειδικές προφυλάξεις  

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.  Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και ξηρό σε μακριά από τα μικρά παιδιά. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα.

Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων: 2107793777.

Εισάγεται συσκευασμένο.

G.R. LANE Health Products Ltd, Gloucester, England

Υπεύθ. Κυκλ/ρίας στην Ελλάδα: ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26,

151 25 Μαρούσι Αττικής, Tηλ. 210 61 73000,

Γραμμή επικοινωνίας 24ώρες: 801-11-72726847

Υπεύθ. Κυκλ/ρίας Κύπρου: Karpasia Health Products Ltd, Tel. 22741741

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 88802/14-12-2011

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.