Περιγραφή

To συμπλήρωμα διατροφής Ester-C με Echinacea & Sambucus nigra συνδυάζει την προηγμένης μορφής Βιταμίνη C, Ester C, με Εχινάκεια και Σαμπούκο. Μη όξινο. Φιλικό στο στομάχι.

Ιδιότητες

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και κόπωσης. Παράλληλα συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των δοντιών, των ούλων και του δέρματος και στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

 

Η εχινάκεια και ο σαμπούκος είναι βότανα με γνωστή ευεργετική δράση, καθώς υποστηρίζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και  την άμυνα του οργανισμού.

Πίνακας Διατροφικής Ανάλυσης
Διατροφικές Πληροφορίες ανά 1 ταμπλέτα Περιεκτικότητα % Σ.Η.Π.
Βιταμίνη C 500 mg 625%
Εκχύλισμα εχινάκειας 100mg
Εκχύλισμα σαμπούκου 40mg

*Σ.Η.Π. = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη (ΣΗΠ) σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 1169/2011

Πλεονεκτήματα Χρήσης

Υποστήριξη του ανοσοποιητικού.

Συνιστάται σε

Λόγω της σύνθεσης του προϊόντος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα με πεπτικά προβλήματα και ευαίσθητο στομάχι. Δραστήρια άτομα που χρειάζονται διαρκή αναπλήρωση βιταμίνης C για ενέργεια, υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού και της άμυνας του οργανισμού ή αυξημένη απορρόφηση σιδήρου.

Μορφή-Συσκευασία

20 αναβράζουσες ταμπλέτες σε πλαστικό σωληνάριο (tube).

Προτεινόμενη Δοσολογία

Ενήλικες. 1 δισκίο την ημέρα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό.

Σύνθεση

Ρυθμιστές οξύτητας (κιτρικό οξύ, όξινο ανθρακικό νάτριο), διογκωτικό (σορβιτόλη), Ester-C Βιταμίνη C (ασκορβικό ασβέστιο), εκχύλισμα σαμπούκου (Sambucus nigra L.), σκόνη συμπυκνωμένου χυμού από παντζάρι (συμπυκνωμένος χυμός από παντζάρι, μαλτοδεξτρίνη, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικο οξύ), αρωματικές ύλες, αντισυσσωματικό (πολυαιθυλενογλυκόλη), χρωστική ουσία (ριβοφλαβίνη), εκχύλισμα εχινάκειας (Echinacea purpurea L.), γλυκαντικές ουσίες, (ασπαρτάμη, ακεσουλφάμη Κ).

Δεν περιέχει: Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Με γλυκαντικά.

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Παιδιά: Να μην λαμβάνεται από παιδιά και εφήβους

Χορτοφάγοι: Κατάλληλο για χορτοφάγους

Ειδικές προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν δεν προορίζεται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και ξηρό, μακριά από τα μικρά παιδιά. Πηγή φαινυλαλανίνης. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει υπακτική δράση. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα.

Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων: 2107793777.

Εισάγεται συσκευασμένο.

G.R. LANE Health Products Ltd, Gloucester, England

Υπεύθ. Κυκλ/ρίας στην Ελλάδα: ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26,

151 25 Μαρούσι Αττικής, Tηλ. 210 61 73000,

Γραμμή επικοινωνίας 24ώρες: 801-11-72726847

Υπεύθ. Κυκλ/ρίας Κύπρου: Karpasia Health Products Ltd, Tel. 22741741

 

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 44363/26-01-2015

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.