Ειδική εκδήλωση βράβευσης αθλητών από τη Lanes – 26/7/2016

H Lanes σε συμπληρώνει σε κάθε σου βήμα!

Η Lanes, στο πλαίσιο του οράματός της για προώθηση του αθλητισμού μέσα από έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής, πραγματοποίησε την Τρίτη 26 Ιουλίου ειδική εκδήλωση βράβευσης των αθλητών κλασσικού αθλητισμού: Βούλας Παπαχρήστου, Λίλης Αλεξούλη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Κώστα Μπανιώτη και Ιάσωνα Θανόπουλο. Στόχος της εταιρείας μέσω της βράβευσης αυτής ήταν να τιμήσει τους αθλητές επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους, αλλά και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Ρίο.

Με την πρωτοβουλία της αυτή, η Lanes αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι στέκεται καθημερινά στο πλευρό των αθλητών και «συμπληρώνει» κάθε τους βήμα, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να είναι σύμμαχος όλων αυτών που αναζητούν δύναμη και ενέργεια για την απαιτητική καθημερινότητά τους βοηθώντας τους να είναι ο καλύτερος τους εαυτός!

 

Η Lanes, με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της θα συνεχίσει να συμπληρώνει την καθημερινή προσπάθεια όλων όσων γυμνάζονται και όχι μόνο, χαρίζοντάς τους ευεξία, ενίσχυση, τόνωση, ενέργεια αλλά και ομορφιά.

 Lanes, σε συμπληρώνει!

 

 

 article_photo