Οδηγός επιβίωσης από τις εποχικές αλλεργίες!

Ο Μάιος ήρθε, η ημέρα μεγάλωσε και η τάση όλων είναι να περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Όλα αυτά είναι δείγμα πως η άνοιξη προκαλεί ένα συναισθήματα ευφορίας σε όλους.

Ή μάλλον… σχεδόν σε όλους! Αν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων όπου εξαιτίας των εποχικών αλλεργιών, κλείνονται στο σπίτι μέχρι το καλοκαίρι ή κυκλοφορούν παντού με στολή αστροναύτη, συνεχίστε να διαβάζετε.

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας και να απολαύσετε τη ζωή σας στο full. Ακόμα και όταν οι «πυροκροτητές» των εποχικών αλλεργιών κάνουν πάρτι γύρω σας.

 

  1. Αλλάξτε ρούχα και κάντε ντους μόλις γυρίσετε στο σπίτι. Με τον τρόπο αυτό δεν θα μεταφέρετε γύρη από το εξωτερικό περιβάλλον στο καθαρό περιβάλλον του σπιτιού σας, ενώ τυχόν υπολείμματα στα χέρια ή το πρόσωπό σας θα εξαφανιστούν.
  2. Φροντίστε να παραμένετε ενυδατωμένοι. Όταν δεν καταναλώνουμε αρκετό νερό τα επίπεδα ισταμινών στον οργανισμό μας ανεβαίνουν με αποτέλεσμα τα συμπτώματα από τις εποχικές ενοχλήσεις να επιδεινώνονται.
  3. Μην απλώνετε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας έξω τις ημέρες που η ατμόσφαιρα είναι «βαριά» από τη γύρη. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγουμε η γύρη να μένει πάνω στα ρούχα και να προκαλεί συμπτώματά αλλεργίας. Δοκιμάστε να απλώσετε τα ρούχα σας μέσα στο σπίτι ή να αναβάλετε τη μπουγάδα σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
  4. Διατηρήστε τον αέρα του σπιτιού σας καθαρό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό μηχάνημα που φιλτράρει τον αέρα. Ενναλακτικά δοκιμάστε κάποιο κισσό ή μπαμπού σε γλάστρες, για να ανανεώσετε τον αέρα με τον πιο φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα ομορφύνετε και τον χώρο σας.
  5. Κυκλοφορήστε πάντα σαν διασημότητες. Καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου θα σας προστατεύσουν από τη γύρη και θα γλιτώσετε τα… εποχικά δάκρυα!
  6. Έχετε πάντα μαζί σας το AlergEnd από τη Lanes. Η μοναδική, καινοτόμα σύνθεση του Lanes AlergEnd αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του. Περιέχει ψευδάργυρο, καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop®, που χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Δρα μέσα σε μόλις 15 λεπτά, χωρίς παρενέργειες. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Η αποτελεσματικότητα και η άμεση δράση του αποδεικνύονται μέσω 2 κλινικών μελετών σε Ελλάδα & Αμερική! Πιο συγκεκριμένα, το Lanes AlergEnd είναι το μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων το οποίο έχει δοκιμαστεί σε Έλληνες ασθενείς!

Μπες στο zisemetinallergia.gr και μάθε περισσότερα για το Lanes AlergEnd