ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Lanes είναι μία μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής, με παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 1981, η οποία διακινείται από την Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε., μητρική εταιρεία του Ομίλου Σαράντη.

Με παρουσία στις περισσότερες κατηγορίες συμπληρωμάτων διατροφής, η Lanes διαθέτει 70 περίπου διαφορετικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, την ενέργεια, την αποκατάσταση του ύπνου, τον έλεγχο βάρους και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού γενικότερα.

Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς προσφέρει ποικιλία καινοτόμων προϊόντων άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία είναι σχεδιασμένα, για τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Η εμπιστοσύνη & η προτίμηση των καταναλωτών, έχουν κάνει τη Lanes το 4ο μεγαλύτερο brand στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής & Νούμερο 1 μάρκα στην κατηγορία της βιταμίνης C*.

Γιατί σε κάθε μπουκαλάκι Lanes κρύβεται όλη η όρεξή σου για ζωή, για να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ζεις αυτά που θες!

* IQVIA, στοιχεία πωλήσεων φαρμακείων σε τεμάχια full year 2021, 04 VITAM.MINER.&NUTRIT.SUPPL, κατάταξη σε MNF

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στη Lanes οραματιζόμαστε ένα κόσμο που ο καθένας από εμάς θα μπορεί όχι μόνο να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας του, αλλά θα μπορεί, παράλληλα, να ζήσει πραγματικά όλα αυτά που θέλει.

Τα τελευταία χρόνια ο ρυθμός της ζωής γίνεται συνεχώς πιο γρήγορος, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας ολοένα αυξάνονται, το άγχος, η κούραση και το στρες έχουν γίνει αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητάς μας.

Σε μια συνεχή, λοιπόν, προσπάθεια να ισορροπήσουμε τις καθημερινές υποχρεώσεις με τις επιθυμίες μας, συχνά αισθανόμαστε ότι αδυνατούμε να βγάλουμε εις πέρας την καθημερινότητα.

Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να γίνουμε ο σύμμαχός σου στην προσπάθεια σου για την επίτευξη της ευζωίας, προσφέροντάς σου, μέσα από τα προϊόντα μας, όλα όσα χρειάζεσαι για να ζεις την κάθε στιγμή της ζωής σου!

1981

Η Lanes λανσάρεται στην Ελληνική αγορά με το προϊόν Λεκιθίνη.

Λανσάρονται στην αγορά τα φυτικά θεραπευτικά σκευάσματα, τα οποία κατακτούν ηγετική θέση.

1982
1985

Λανσάρεται η 1η Lanes πολυβιταμίνη.

Λανσάρονται οι πρώτες πολυβιταμίνες αναβράζουσας μορφής.

1996
2002

Εμφανίζεται για πρώτη φορά το κόκκινο χρώμα στη συσκευασία, που στη συνέχεια έγινε το σήμα κατατεθέν του Brand.

Λανσάρισμα ολοκληρωμένης σειράς πολυβιταμινών.

2008
2014

Αλλαγή των συσκευασιών και της εικόνας της μάρκας. Το brand αποκτά τη χαρακτηριστική εικόνα που έχει μέχρι και σήμερα!

ΕΡΕΥΝΑ &
ΑΝΑΠΤΥΞΗ

laboratory

Η καινοτομία και η ποιότητα είναι οι κύριες δυνάμεις που μας ωθούν να προσφέρουμε εξελιγμένα και αξιόπιστα προϊόντα στους καταναλωτές μας.

Ερευνούμε διαρκώς τις τάσεις της αγοράς παγκοσμίως και αναζητούμε νέες καινοτόμες λύσεις, ώστε να εμπλουτίζουμε και ανανεώνουμε τα προϊόντα μας & να παρέχουμε στους καταναλωτές μας πληθώρα ποιοτικών επιλογών που καλύπτουν τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ατόμου.

Ακολουθώντας μία δομημένη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων διασφαλίζουμε ότι κάθε νέο προϊόν που προστίθεται στο κωδικολόγιο μας τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας & ασφάλειας που έχουμε θέσει και καλύπτει νέες καταναλωτικές ανάγκες

ΠΟΙΟΤΗΤΑ &
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ποιότητα & η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Γι’ αυτό και έχουμε θέσει πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας & ασφάλειας που τηρούνται σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα προϊόντα της Lanes παράγονται σε εργοστάσια της Ευρώπης, τα οποία λειτουργούν κάτω από τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας.

Παράλληλα, λαμβάνουμε όλα τα προστατευτικά μέτρα και διεξάγουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας στα προϊόντα μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών μας.

Υψηλά πρότυπα υγιεινής και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια της ζωής ενός προϊόντος. Για την αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων Lanes, η εταιρεία εφαρμόζει το πρότυπο πιστοποίησης ISO 9001 & ISO 13485.

Όλα τα προϊόντα Lanes γνωστοποιούνται στον ΕΟΦ, σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία για τα συμπληρώματα διατροφής.