Η ομορφιά είναι δικαίωμα όλων!

Μοιράσου το άρθρο!

Η ομορφιά είναι δικαίωμα όλων και όχι προνόμιο των λίγων. Η καθαρή εμφάνιση,το υγιές δέρμα, τα λαμπερά μαλλιά, τα δυνατά νύχια είναι χαρακτηριστικά που όλοι θυμάζουν και επιθυμούν να έχουν. Εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση μπορούν να συμβάλουν σημαντικά σε αυτό. Παράγοντες όπως, για παράδειγμα, η περιποίηση, η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, η άσκηση, η ενυδάτωση και, φυσικά, η διατροφή.

Το σημαντικότερο ρόλο τον έχει η διατροφή. Η επαρκής και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί όπλο για την καλή υγεία και την όμορφη εικόνα του εαυτού μας. Η θρέψη και η ενίσχυση εκ των έσω μπορεί να έχει δραστικά αποτελέσματα στην εμφάνιση. Με γνώμονα τα παραπάνω, η Lanes δημιούργησε το Beautyade. Ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία δέρματος, μαλλιών και νυχιών.

H Lanes επιλέγει άριστες α’ ύλες, υψηλής ποιότητας και καθαρότητας αλλά και συνδυασμούς ενεργών συστατικών και ακολουθεί πρακτικές καλής παραγωγής (HACCP, IFS, ISO, cGMP’s) και ελέγχου για την επίτευξη ποιοτικών, ασφαλών και αποτελεσματικών Συμπληρωμάτων Διατροφής που υποστηρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών για βέλτιστη υγεία και ευεξία.      

Ακόμα και όταν η διατροφή ενός ατόμου χαρακτηρίζεται από ποικιλία και ισορροπία, υπάρχουν συγκεκριμένα θρεπτικά στοιχεία τα οποία δεν προσλαμβάνονται στην απαιτούμενη ποσότητα για τη διατήρηση ή την προαγωγή της υγείας των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Θρεπτικά στοιχεία όπως η l-κυστεΐνη και η l-μεθειονίνη, αμινοξέα τα οποία αποτελούν τα δομικά στοιχεία της κερατίνης. Τα μαλλιά αποτελούνται κατά 90% από κερατίνη.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως η χορήγηση l-κυστεΐνης και η l-μεθειονίνης, μειώνει την τριχόπτωση & βοηθά στην αναγέννηση της τρίχας. Τα αμινοξέα αυτά βρίσκονται στην φόρμουλα του Beautyade, μία από τις περισσότερο εμπλουτισμένες, στοχευμένες κι αποτελεσματικές φόρμουλες όσον αφορά τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.            

Στο Beautyade της Lanes εμπεριέχονται και άλλα βασικά θρεπτικά συστατικά τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στο δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Συστατικά όπως το MSM (μεθυλοσουλφονυμεθάνη) το οποίο δυναμώνει το θύλακα της τρίχας και ενισχύει την αναδόμηση των ιστών. Βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών αλλά και των νυχιών.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη θρέψη έχει και το κεχρί, το οποίο είναι πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνες Β και λιπαρά οξέα. Η φόρμουλα ολοκληρώνεται με τις βιταμίνες Ε και C που προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, καθώς και μέταλλα-ιχνοστοιχεία όπως ο χαλκός, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος.

Η ιδιαίτερη συσκευασία των Lanes σε σκουρόχρωμα γυάλινα μπουκάλια με το χαρακτηριστικό κόκκινο καπάκι, διασφαλίζει την ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων από την ημερομηνία παραγωγής έως την λήξης τους.


Επίσης τα Lanes σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία που διέπει τα Συμπληρώματα Διατροφής, προσφέρουν εγγύηση ανυπέρβλητης ποιότητας και αξιοπιστίας για όλα τα συστατικά, που αναφέρονται στις ετικέτες τους, στις δηλούμενες ποσότητες έως την λήξη τους.

Το Beautyade της Lanes αποτελεί τον πλέον κατάλληλο σύμμαχο για την απόκτηση και τη διατήρηση μια όμορφης και υγιούς εμφάνισης, ενισχύοντας το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια!

Ελίνα Ασημακοπούλου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc

Η Ελίνα Ασημακοπούλου είναι κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διατροφής του Πανεπιστημίου «Manchester Metropolitan» της Αγγλίας. Ασκεί ενεργά το επάγγελμα του διαιτολόγου-διατροφολόγου από το 2006 έχοντας μέχρι τώρα πραγματοποιήσει πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών στο χώρο της διατροφής, της υγείας, του αθλητισμού και της παιδείας. Από το 2007 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στα Καλύβια Αττικής.

Προηγούμενο

Superfoods,
είναι πράγματι
τόσο σούπερ;